Vi erbjuder ett stort utbud av de bästa stensorterna från olika stenbrott världen över.


För att säkerhetsställa hög kvalitet så mäter och monterar våra specialister alla våra stenskivor.
Vi levererar bland annat stenskivor till köksbänkar, badrum, fönsterbänkar, bord, kakel, klinker, möbler och offentliga miljöer.

​​​​​​​​​​​​​​Normalt levererar och monterar vi inom ca 2-3 veckor.
Använd vår priskalkylator för att snabbt och smidigt räkna ut ditt pris direkt på vår hemsida. Klicka på rubriken Priskalkylator för att sätta igång!

Så här fungerar det


Offert: Gör en egen priskalkyl i vår priskalkylator och få ditt pris direkt eller skicka oss gärna en skiss eller ritning så skickar vi en kostnadsfri offert. 

Mätning: våra mätspecialister kommer hem till er och tar alla mått. Därefter får ni en uppdaterad offert och en ritning för godkännande. Självklart ansvarar vi för att måtten stämmer!

​​​​​​​Montering: normalt monterar vi inom 10 arbetsdagar från accept av slutgiltig offert. 

Betalning: När du beställer stenskivor av oss betalar du aldrig något i förväg, du betalar inom 5 dagar efter installation. 

Se våra olika behandlingar och håltagningar ​​​​​​​​​​​​​​för stenskivor.

Våra mest populära stenskivor

Kvarts

Kantprofiler

Terrazzo

Keramik

Håltagningar

Marmor och kalksten

Granit

Tillbehör

Vilken stenskiva passar dig?

Att välja rätt material till din bänkskiva är kanske det viktigaste valet för att skapa ditt drömkök. 
När du ska välja stenskiva till ditt kök står du in för många alternativ och val.
Vilket stenskiva passar ert kök? Vilken är mest praktisk och kräver minst underhåll?
Klicka gärna på respektive material för att se vårt urval av olika stenar samt läsa mer om dess egenskaper.

Terrazzo har blivit otroligt trendigt, så detta är materialet för dig som vill ligga i framkant gällande inredning. Terrazzo finns i väldigt många kulörer och mönster med små och stora marmorbitar vilket gör de enklare att matcha ihop stenen tillsammans med din inredning oavsett om det går i en modern tappning eller en mer klassisk och tidlös design.
Våra Terrazzo-skivor är tillverkade i två utföranden: Nature Collection och Verona Collection.

Kvarts är ett väldigt populärt material som finns i otroligt många färger och mönster. Det är en kompositsten som är ett väldigt bra val för den som vill slippa oroa sig för fläckar och repor. 

Marmor/kalksten är ett väldigt vackert och tidlöst material som med sina naturliga och levande mönster passar i både klassiska och moderna kök. Det är en porös natursten som har en lång livslängd med rätt behandling.

Granit är vackert och elegant material som är ett tåligare alternativ än marmor/kalksten och som står emot repor och fläckar väldigt bra.  Kort sagt ett väldigt hårt material som tål det mesta.

Keramik är ett material med unika egenskaper som passar både för inom- och utomhusbruk. Det är vårt mest tåliga material som är maximalt motståndskraftig mot repor, fläckar och värme!