​​​​​​​Tidlös bänkskiva i kalksten

Ingen kan ha missat de senaste årens uppsving för kalksten. Dess tidlösa finish och toner passar perfekt till allt från vita, till grå som beiga kök. Kalksten är förutom i kök också väldigt populärt i badrum och som hallgolv.

Kalksten är ett väldigt vackert och tidlöst material som med sina naturliga och levande mönster passar i både klassiska och moderna kök. Det är en porös natursten som har en lång livslängd med rätt behandling.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss gärna för mer information eller kostnadsfri offert.
​​​​​​​08-23 23 53
​​​​​​​
info@houseofdesign.nu

Kalksten

Fossil Grey
Struktur
Polerad, matt
Tjocklek
20 / 30 mm
Jura Grey
Struktur
Polerad, Matt
Tjocklek
20 / 30 mm

Azul Valverde
Struktur
Polerad, Matt
Tjocklek
20 / 30 mm

Inspiration

Kalkstensskiva passar utmärkt i köksinredning


I köket gör sig en bänkskiva i kalksten perfekt. I vårt sortiment hittar du kalkstensskivor i olika färger och mönster. Vi rekommenderar en matt yta på den kalkstensskiva du väljer, det gör den enklare att sköta om. Hos oss hittar du skräddarsydda kalkstensskivor till alla typer av kök. Finn din favorit och skapa ditt drömkök tillsammans med oss!

Naturstenen passar i både moderna och tidlösa kök och älskas för sina levande mönster och varierade färgnyanser. Kalksten ett naturmaterial som håller sig fint om du tar väl hand om det.
  • Du håller efter och torkar din bänkskiva i marmor som om den vore gjord av trä. Det betyder att du tvättar med natursåpa och vatten för att rengöra den.
  • För att skydda ytan behandlar du den med olja.
  • Använd inte sura eller citronbaserade rengöringsmedel.
När du ska skära grönsaker och tillaga mat i köket använder du skärbrädor och andra underlägg som vanligt. Det är inte svårare än så!

Snabb och enkel montering


Dina valmöjligheter när det kommer till design, färg och form är enorma. Ta en titt i sortimentet och välj den typ av marmor som passar dig och ditt kök allra bäst.

Skicka oss en skiss så får du tillbaka en kostnadsfri offert. Vi skickar alltid mätspecialister som kommer hem till dig och tar alla mått och självklart betalar du inget i förväg utan endast när installationen är helt klar. Vi har snabba leveranser och monterar i regel runt tio dagar efter mätning.
​​​​​​​
Kontakta oss gärna på 08-23 23 53 eller skicka ett mail till info@houseofdesign.nu för att få veta mer.